KNJIGA - PEČAT LASTNE VREDNOSTI

Kako zgraditi sposobnost za občutenje lastne vrednosti in kako jo varovati?


PRELISTAJ ODLOMKE IZ KNJIGE

• Ovitek s spremno besedo avtorice knjige
• Kazalo in nagovor avtorice: Knjigi na pot

1. Poglavje -Povabilo na zmenek s sabo
3. Poglavje - Samovrednotenje je osnovni temelj za odnos do sebe in drugih

NAROČI KNJIGO S SPLETNIM OBRAZCEMO AVTORICI


Mag. Violeta Irgl, specialistka zakonske in družinske terapije, psihoterapevtka in svetovalka.

Leta 2008 je zaključila podiplomski študij zakonske in družinske terapije ter se posvetila terapevtskemu delu. Pri Združenju zakonskih in družinskih terapevtov je prejela licenco in naziv zakonska in družinska terapevtka.

Svoje terapevtske izkušnje je zapisala v knjigi Konec molka: Kako podpreti otroka po travmatični izgubi matere ali očeta (2017), ki je konec leta 2018 pod naslovom The End of Silence izšla tudi v angleškem jeziku. Je avtorica knjige Zakaj tako boli? Ko zaradi samomora izgubimo najbližje.

Je ustanoviteljica Inštituta za okrevanje po travmi, psihoterapijo in svetovanje Rahločutnost, ki pri svojem delu spodbuja zagovorništvo otrok, najstnikov in družin v stiski.

Je moderatorka na portalu Med.Over.Net. Poleg terapij za posameznike, pare in družine vodi terapevtske skupine ter izvaja predavanja za splošno javnost, starše, učitelje, vzgojitelje in druge strokovnjake, podjetja in kolektive.

Jana Debeljak je več kot dve desetletji pripravljala in vodila televizijske oddaje, v katerih se je z gosti pogovarjala predvsem o zdravju na fizičnem, psihičnem, čustvenem in duhovnem področju.NAROČI KNJIGO S SPLETNIM OBRAZCEM

NAROČILO KNJIGE

KNJIGE V KNJIGARNAH NI!

Knjiga je mehke vezave, 128 strani, cena 26,60 EUR. V ceno so že vključeni stroški pošiljanja po Sloveniji. Knjigo lahko naročite v spodnji naročilnici – nakup po predračunu. Predračun prejmete v 2 delovnih dneh na vaš elektronski naslov, knjigo po pošti najkasneje v 3 dneh po plačilu.

Vaše naročilo bo avtomatsko poslano na naš elektronski naslov. Ob koncu naročila nujno kliknite gumb NAROČAM KNJIGO, sicer se naročilo ne bo izvedlo.